ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Madison Cosmetics
Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1946 από την Γαλλίδα αισθητικό, δερματολόγο και γιατρό Ariet. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, όπου κατασκεύασε σύγχρονο εργοστάσιο στη Λεωφόρο Μεσογείων και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1961. Τις επόμενες δεκαετίες τα καλλυντικά της Madison Cosmetics κατείχαν την πρώτη θέση στα μερίδια αγοράς εντός της χώρας χάρη στην ποιότητά τους, στην καινοτομία της εταιρείας και στη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Επιπλέον, τα προϊόντα μας παράγονται με υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας σε σχέση με αυτές που επιβάλλει η κοινοτική νομοθεσία και οι οδηγίες του ΕΟΦ.
ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί σε νέο, ιδιόκτητο χώρο παραγωγής που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων το 1996 στη ΒΙΠΕ Καρελλά – Κορωπίου. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας παράγονται τα προϊόντα της Madison Cosmetics και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιρειών. Η εταιρεία μας, πιστή στο όραμα της ιδρύτριάς της, επεκτείνει την ποικιλία της παράγοντας βιολογικά προϊόντα, επιδεικνύοντας σεβασμό στον καταναλωτή, στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλο το φάσμα των καλλυντικών, δίνοντας έμφαση στο μακιγιάζ και στην περιποίηση νυχιών, όπου η Madison Cosmetics ήταν πρωτοπόρος επί σειρά δεκαετιών. Προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί διεθνώς αποσπώντας βραβεία και χρυσά μετάλλια σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς.
ΟΡΑΜΑ
Το όραμά μας εστιάζει στην παραγωγή νέων προϊόντων με προτεραιότητα την υγεία και την ομορφιά. Παράλληλα, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της γυναίκας και την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας. Συμβάλλουμε ενεργά στην ανάπτυξη της εγχώριας βιομηχανίας και στη στήριξη της εθνικής οικονομίας αυξάνοντας τα μερίδιά μας σε αγορές του εξωτερικού. Η Madison Cosmetics ήταν για πολλές δεκαετίες και συνεχίζει να είναι δίπλα στην γυναίκα με γνώμονα την αισθητική και την υγεία.